Overlijdensbericht Jans Rougoor-Molekamp

  • de Gelderlander

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Een fijn mens is heen gegaan, een vrouw waar mijn overleden man fijn en graag de tuin heeft onderhouden vaak met mevrouw zelf.

Ceciel Verhagen Geplaatst: 04-02-2020
Afbeelding bij condoleancebericht

Dan komen jeugdherinneringen weer naar boven. Een fijn en lief mens is van ons gegaan. Ik wens de familie veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Richard van 't HooftGeplaatst: 01-02-2020

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Jans Rougoor-Molekamp

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw