Overlijdensbericht Jan Schellens

  • Eindhovens Dagblad

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Lieve Jan. Wat gaan we jouw positiviteit, lach, humor enz ontzettend missen😢 Heel veel sterkte allemaal. Sjaak en Mieke Smolders

SmoldersGeplaatst: 11-02-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Jan jouw verlies is met geen pen te beschrijven, wat zal het stil zijn zonder jou vrolijke noot in ons bedrijf, we kunnen het nog steeds niet bevatten, rust zachten sterkte aan alle nabestaanden.

Johan en ingrid van stiphoutGeplaatst: 14-02-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Jan Schellens

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw