Overlijdensbericht Jacques Sijben

  • Brabants Dagblad

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Beste mevrouw Sijben, beste Léon, Heel veel sterkte met dit grote verlies van uw echtgenoot en uw vader! Een bijzonder mens, een super-enthousiaste docent en hoogleraar bij wie ik heel graag college volgde en mocht afstuderen. Hij heeft mij de passie voor dit vakgebied bijgebracht. En in de jaren daarna met regelmaat contact hield over onderwerpen die ons beiden bezig hielden rondom het vakgebied van monetaire economie en financiering. Zo heb ik u, Léon, ook mogen ontmoeten bij mijn toenmalige werkgever GIM Algemeen Vermogensbeheer in Eindhoven. Ik draag hem maar nu als priester mee in mijn gebeden in de komende tijd, dat beloof ik. met beleefde groet, drs. Jacques Grubben pr. Berg en Dal

Jacques GrubbenGeplaatst: 07-05-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Geachte mevrouw Sijben, beste Leon, vanuit Bretagne condoleer ik jullie van harte met het verlies van uw echtgenoot en vader. De laatste keren dat we elkaar troffen was steeds in een culinaire omgeving als wij voor even in Nederland waren voor familie- en vriendenbezoek. Prettige herinneringen aan de gentleman die uw man/vader was. Sterkte me het dragen van dit verlies.

peter veltmanGeplaatst: 08-05-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Jacques Sijben

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw