Overlijdensbericht Jacoba Aaltje Neeltje (Janet) Welleman - Roodzand

  • PZC Provinciale Zeeuwse Courant

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Ik wens iedereen heel veel sterkte.

Riet KooleGeplaatst: 07-09-2018
Afbeelding bij condoleancebericht

Boudewijn en familie, heel veel sterkte gewenst! Ik heb fijne herinneringen van vele jaren terug aan Janet! Bedroevend dat zo'n fijne, meelevende en sociale vrouw zo jong moet sterven. groet Carla Roose

Carla RooseGeplaatst: 07-09-2018
Afbeelding bij condoleancebericht

Mijn welgemeende condoleances bij het overlijden van Janet. In de tijd dat ik op de bibliotheek Heinkenszand werkte, hadden wij altijd prettig contact. Ik had haar al een poosje gemist achter de balie van De Stenge. Veel sterkte en mooie herinneringen gewenst.

Joke SmallegangeGeplaatst: 08-09-2018

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Jacoba Aaltje Neeltje (Janet) Welleman - Roodzand

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw