Overlijdensbericht Ir. Rudi Jacques Gomperts

  • PZC Provinciale Zeeuwse Courant

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Gecondoleerd en sterkte gewenst aan familie en bekenden. Een wijs man met een hart van goud. Rob van Dooren-Maril van Dooren.

Rob Van DoorenGeplaatst: 07-06-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Elly, Miriam en Rebecca Sterkte met het verlies van jullie bijzonder sympathieke echtgenoot en vader. Harold

Harold van de WalleGeplaatst: 07-06-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Lieve familie, Ik heb Rudi leren kennen als vader van mijn jeugd vriendinnetje Rebecca. Wat mij bijstaat zijn zijn heerlijke avocado’s met citroensap en zout en peper, en altijd een lieve en rustige man en vader van Rebecca. Heel veel sterkte voor jullie. Lieve groet Marjolein.

Marjolein SchoutGeplaatst: 07-06-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Ir. Rudi Jacques Gomperts

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw