Overlijdensbericht Ina van Aartsen-Engberts

  • Tubantia

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Gecondoleerd met dit immens verdrietige, veel te vroege overlijden. Ik heb Ina leren kennen als een lieve, warme, gezellige en dappere collega. Ik wens al haar dierbaren heel veel sterkte toe.

AstridGeplaatst: 21-11-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Harry, Rob Tellegen en ik, Greet van der Veen, willen je condoleren met dit grote verlies. Heel veel sterkte de komende periode. Rob en Greet

Greet van der VeenGeplaatst: 22-11-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Ina van Aartsen-Engberts

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw