Overlijdensbericht Hermanus Cornelius (Pastor Herman) Heuven

  • Tubantia
  • de Stentor

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Een mensen mens. Voor iedereen een luisterend oor. Heel veel sterkte voor de nabestaanden.

Ceciel SpekreijseGeplaatst: 28-11-2019
Afbeelding bij condoleancebericht

We wensen jullie allen veel sterkte met het verlies van Pastor Heuven. In de tijd dat hij in Denekamp was, heeft hij ons met raad en daad bijgestaan. Wij zijn hem daarvoor veel dank verschuldigd. Hij was een geweldige Pastor voor zijn parochieanen. We houden hem voor altijd in onze gedachte. Rust in vrede.

Jan en Joke SteunebrinkGeplaatst: 23-11-2019
Afbeelding bij condoleancebericht

Ook ik wil alle naasten vrienden en bekenden heel veel sterkte wensen met dit verlies. Ook ik ken pastor Heuven van de tijd dat hij in Goor was en fijne lieve man is heengegaan

Josefien van het BolscherGeplaatst: 23-11-2019
Afbeelding bij condoleancebericht

Vanuit Goor wens ik de familie veel sterkte toe met dit grote verlies.

Caecilia VrielinkGeplaatst: 23-11-2019

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Hermanus Cornelius (Pastor Herman) Heuven

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw