Overlijdensbericht Herman Braakhuis

  • Tubantia

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Beste familie Braakhuis, Wij condoleren jullie van harte met het overlijden van Herman. Wij bewaren bijzonder prettige herinneringen aan de tijd dat wij jullie achterburen mochten zijn en wensen jullie heel veel sterkte toe. Met onze hartelijke groeten.

Hetty en Kersten van den BergGeplaatst: 21-09-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Dag Antoinnette, kinderen en kleinkinderen, Mede namens Rob, van harte gecondoleerd met het overlijden van Herman. Heel veel sterkte gewenst met dit verlies. Hartelijke groeten, Giena van de Weg Trip

Giena van de Weg TripGeplaatst: 24-09-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Herman Braakhuis

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw