Overlijdensbericht Harrie Schoofs

  • De Limburger

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Mooie dagen beleefd met de ‘ supportersclub Harry Schoofs’, opgericht aan de bar van café De Kraai in Bladel. Eigenaar Theo Kraayvanger wilde de wielersport in Bladel nieuw leven inblazen, onder zijn bezieling vertrokken we bijna elke zondag naar een wedstrijd waarin Harry startte. Sijsje ( Michel ) Daniëls aan het stuur van een Cevrolet Impala met open dak , naar Limburg bijvoorbeeld , naar NK wielrennen.....geloof ie dat 1:6 reed ( de Cevrolet bedoel ik ) zowat alle benzinestations gehad...en allemaal gek van Harry en van het wielrennen. Maar terug naar Harry Schoofs: een prachtmens.

Frits PijnenburgGeplaatst: 14-10-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Harrie Schoofs

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw