Overlijdensbericht Hans Dieleman

  • PZC Provinciale Zeeuwse Courant

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

lieve Iris, Sanne en familie, veel te vroeg is Hans van ons weggenomen. Ik hoor hem nog zeggen 'he Winan', altijd in voor een praatje. Sportieve man, lieve vader, fijn mens. Mijn herinneringen zullen altijd blijven bestaan. Ik wens jullie heel veel sterkte! Lieve groet, Winan.

Winanda DelzenneGeplaatst: 20-07-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Wij wensen jullie ongelooflijk veel sterkte met dit grote verlies🥀

Jacqueline Van StrienGeplaatst: 20-07-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Mooie herinneringen aan vroegere fietstochten met Hans. Heel veel sterkte met dit groot verlies familie en vrienden.

Ron DrabbeGeplaatst: 21-07-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Hans Dieleman

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw