Overlijdensbericht Hanna Zimmerman

  • Dagblad van het Noorden

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Beste Iris en Wouter, Van harte gecondoleerd met het overlijden van jullie moeder. Ik schrijf jullie nog een brief en die stuur ik dan maar aan het adres van Hanna want ik weet niet wat het contactadres is. Ook zou ik graag de uitvaart/crematie bezoeken als dat kan. Misschien zien jullie dit bericht en willen jullie me wat nadere informatie mailen. Mieke de Bruijn (oud - studentenarts IUGD), Meerweg 109, 9606PN ,Kropswolde, tel 0598 - 352038

Mieke de BruijnGeplaatst: 28-09-2017

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Hanna Zimmerman

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw