Overlijdensbericht Guus Hinrichs

  • Franeker Courant
  • Leeuwarder Courant

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Familie gecondoleerd met het grote verlies van Guus. Ik als werknemer van Lont heb veel met Guus samengewerkt. Als het om betonwerk ging Kwam Bmn. En was Guus er bij. Hij was altijd behulpzaam en vriendelijk. En had altijd een luisterend oor voor een ander. En een geintje op zijn tijd. Ik ben er stil van dat je er niet meer bent. 😢 familie, heel veel sterkte de komende tijd .

Theo Wielinga Geplaatst: 12-10-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Guus Hinrichs

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw