Overlijdensbericht Gustaaf Johan Jan (Guus) Bordui

  • PZC Provinciale Zeeuwse Courant

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Gecondoleert, alle familie heel veel sterkte gewenst met het onverwachte verlies van Guus Carlo en Johanna de Marco

Johanna en Carlo de MarcoGeplaatst: 20-06-2022
Afbeelding bij condoleancebericht

Guus had altijd een luisterd oor ,ik ga hem MISSEN. Wilfried Putz.

Wilfried Geplaatst: 22-06-2022
Afbeelding bij condoleancebericht

Gecondoleerd met dit grote verlies. Guus nooit meer een praatje als je hem tegen kwam. zren woord voor iedereen. Een gezellig leidsman, een bijzondere verkoper, veel sterkte voor jullie allen.. Lieve groet.

Ebrien Sinke-krijger Geplaatst: 22-06-2022
Afbeelding bij condoleancebericht

Lieve Carolien en familie en vrienden, Heel veel sterkte met dit onverwachtse overlijden van jou grote liefde, broer, oom, opa… komende weken, maanden zullen voorbij gaan… maar denk vooral aan de mooie dingen die he nog samen hebben kunnen beleven. In gedachte zijn wij bij jullie. Dikke knuffel Ellie en Dies

Ellie en DiesGeplaatst: 22-06-2022

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Gustaaf Johan Jan (Guus) Bordui

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw