Overlijdensbericht Gerharda (Gerda) Doezeman-van Engen

  • Dagblad van het Noorden
  • Coevorden Huis aan Huis
  • Emmen Nu

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Lieve Gerda!!! Jij en ik zijn op dezelfde dag geboren en zijn jaren met elkaar opgetrokken op de lagere school in Zuid Barge. Het leven daar was goed en ik heb een boek geschreven over mijn goede jeugdleven in dit prachtige dorp. Ik woon nu al 38 jaar niet in Zuid Barge maar in Zuid Afrika. Mijn vrouw, Greetje Beekman, ook uit Zuid Barge, en ik hopen dat jij in alle rust zult wachten op de terugkomst van onze Here Jezus om ons te halen voor een eeuwig leven in de Hemel. Rust zacht Gerda.

Bert BouwersGeplaatst: 06-10-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Gerharda (Gerda) Doezeman-van Engen

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw