Overlijdensbericht Frederik (Fred) Knigge

  • Dagblad van het Noorden
  • Kanaalstreek/Ter Apeler Courant

Condoleanceberichten

Er zijn nog geen condoleanceberichten voor Frederik (Fred) Knigge

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Volgens mij waren wij in de eerste klas vrienden. Fred woonde dicht bij de MTS in de buurt en ik in Veendam toendertijd. We zijn elkaar uit het oog verloren. Kwam na schooltijd wel bij hem thuis. Althans neem aan dat het dezelfde persoon is. Zou ik en jeugd foto mogen ontvangen van Fred? Veel te vroeg ons verlaten.
Geplaatst: 07-04-2021

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw