Overlijdensbericht Frans Jeurink

  • Dagblad van het Noorden

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Lieve Greetje, Astrid, Maaike en verdere familie, Ongelofelijk en niet te bevatten… Wij leven ontzettend met jullie mee en wensen jullie heel veel sterkte en kracht om het verlies van jullie Frans te verwerken. Hartelijke groet, Jan, Annet en Dami Gerding

Fam.GerdingGeplaatst: 06-08-2022
Afbeelding bij condoleancebericht

Hier heb ik geen woorden voor. Niet anders dan dat ik jullie heel veel sterkte wens voor nu en in de toekomst Erik

Erik SandersGeplaatst: 06-08-2022

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Frans Jeurink

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw