Overlijdensbericht Egbert Bleijenberg

  • de Stentor

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Beste Bep, kinderen ,kleinkinderen, Albert en Gerda, Jan Willem en Martha en verdere familie. Wij willen jullie ons oprecht meeleven betuigen met het heengaan van jullie zo geliefde man, vader, opa en broer. Wij gedenken jullie in ons gebed en vragen of God jullie wil troosten en sterken met dit grote gemis. Liefs van Arend en Willie van den Burg, Burgessvillle ON, Canada

Arend en Willie van den BurgGeplaatst: 22-11-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Egbert Bleijenberg

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw