Overlijdensbericht Douwe Oene Engels

  • Franeker Courant
  • Huis aan Huis
  • Leeuwarder Courant

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Gecondoleerd met het overlijden van Douwe. Ik heb een aantal jaren met Douwe competitie gespeeld. Het was altijd fijn om met hem te spelen en we hebben een paar mooie resultaten behaald. Ik wens jullie veel sterkte.

Erik van WalreeGeplaatst: 19-04-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Lieve Sytske Gecondoleerd met dit plotselinge verlies van jouw Douwe. Wat afgrijselijk zwaar voor jullie. Wij kennen Douwe als tweelingbroer van Hendrik, een veelzijdig man en een karakteristiek lid van de golfclub. Hij laat een diep gat achter. Veel liefs en sterkte Rob en Hilda van Min

Hilda van MinGeplaatst: 23-04-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Douwe Oene Engels

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw