Overlijdensbericht Dominic Grant

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Dearest darling Dominic, I hope that you meet in heaven everyone you ever loved and went there before you. I am sure that there are people in heaven who love you. I think of you every day and will never forget you or your amazing voice. You are the best!

DorotheaGeplaatst: 06-04-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Still so sad. Thanks for all the beautyfull music. Thank you so much. Strenghth for Julie and the children, you were so great togheter.

RosaGeplaatst: 27-11-2020
Afbeelding bij condoleancebericht

Woorden schieten te kort waarom? zo'n lieve man mooi duo heerlijke stem om naar te luisteren en ineens weg zal je concerten nooit vergeten en ik blijf genieten van je muziek rust zacht

AnitaGeplaatst: 24-11-2020
Afbeelding bij condoleancebericht

heel veel sterkte in deze moeilijke tijd we denken aan jullie

mb verhoefGeplaatst: 24-11-2020

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Dominic Grant

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw