Overlijdensbericht Diederika Hanna (Riekje) Andringa

  • Dokkum Kollum Combinatie
  • Friesch Dagblad
  • Leeuwarder Courant

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Heelveel sterkte toegewens

J.de JongGeplaatst: 19-02-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Veel sterkte toe gewenst met het verlies van jullie dochter en zus/tante Ik kan me haar nog goed herinneren. Riekje zat vroeger bij mij in de klas op het speciaal onderwijs. Op de fetze in Dokkum. ik ben haar nooit vergeten. later kwam ik haar wel eens tegen met haar moeder in Kollum.

KosterGeplaatst: 18-02-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Diederika Hanna (Riekje) Andringa

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw