Overlijdensbericht Dick Hukker

  • de Gelderlander

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Rust zacht dick je was een oud collega van ons bij kramp varsseveld je was een vriendelijke man wat verschrikkelijk dit nieuws liefs mirhon en lobke

LobkeGeplaatst: 16-05-2022
Afbeelding bij condoleancebericht

Gecondoleerd met het verlies van Dick. We hebben hem gekend als een ondernemende, hard werkende, vriendelijke mens. Familie en naasten wensen we veel sterkte met dit grote verlies. Theo en Christy Roosendaal Canada.

Theo en Christy RoosendaalGeplaatst: 16-05-2022

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Dick Hukker

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw