Overlijdensbericht Cornelis Jacobus (Kees) Schipper

  • PZC Provinciale Zeeuwse Courant

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Kees. Je was een speciaal mens. Als je iemand mocht kon het niet stuk. Maar o wee als 't niet klikte, dan kwam het bijna nooit meer goed. Ik zal je heel erg missen als collega. Maar vooral als mens en vriend. Altijd belangstellend naar 'n ander. Zelf de laatste weken nog, terwijl je zelf zo ziek was. R.i.p . Frans

FransGeplaatst: 17-05-2017
Afbeelding bij condoleancebericht

Pfff Kees ik ga je missen, Bedankt voor de gezelligheid op het werk als ik weer maar eens een bakkie koffie in de loods deed.. je hartelijkheid en onze gesprekken ga ik niet vergeten! Rust zacht keesie. Yessica de poetsmiep.

YessicaGeplaatst: 19-05-2017

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Cornelis Jacobus (Kees) Schipper

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw