Overlijdensbericht Bertus (Albertus Antonius) Bos

  • de Gelderlander

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Lieve familie Bos, wij hoorden op onze vakantie in Turkije dat jullie vader,opa en grootopi plotseling is overleden. Wat verdrietig is dit. We hebben hem leren kennen als een vriendelijke man en hij deed me aan mijn vader denken, die ook Bertus heette . Wij wensen jullie heel veel sterkte deze dagen en ook voor de tijd die komen gaat. Vriendelijke groet Gé en Mieke van der Ent⭐⭐

Gé en Mieke van der EntGeplaatst: 13-10-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Bertus (Albertus Antonius) Bos

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw