Overlijdensbericht Ben van Remmerden

  • Leeuwarder Courant

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

De Herinneringen blijven... Lieve Dolinda, Vanuit Tenerife een blijk medeleven. We zien ons nog zo zitten op de bank bij Riky en Michael...... er zijn natuurlijk geen woorden... We wensen jou en de kinderen, de kracht om dit grote verlies te kunnen dragen. Weet, dat je altijd welkom bent in Scheveningen aan zee, ook voor jou een bekende plek. Riky en Michael hebben ons adres daar.... warme groet van Winny en Kees

Kees en Winny vd VeldenGeplaatst: 15-01-2020

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Ben van Remmerden

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw