Overlijdensbericht Aukje Boersma-van Dam

  • Leeuwarder Courant

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Famylje Boersma tige condolearre mei it ferstjerren fan jimme leave mem, beppe en oerbeppe. In soad sterkte tawinske in dizze dagen en de kommende tiid. Us dielnimming. Jan Haga en Gerie.

Jan HagaGeplaatst: 27-01-2022
Afbeelding bij condoleancebericht

Beste famylje Boersma, wy winskje jimme in soad sterkte mei it ferstjerren fan jimme mem, beppe en oerbeppe. André Pietersma en Marion Rink

André PietersmaGeplaatst: 27-01-2022

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Aukje Boersma-van Dam

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw