Overlijdensbericht Anja Duininck-Ritico

  • PZC Provinciale Zeeuwse Courant

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Bedankt voor de condoleances.

Cynthia Geplaatst: 15-09-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Beste Johan, Cynthia, Stephan en Cindy, gecondoleerd met het verlies van Anja. We wensen jullie veel sterkte toe. Frans, Betsy en Janine

Frans, Betsy en Janine Geplaatst: 14-09-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Johnny en kinderen. Gecondoleerd met het verlies van Anja. Ik zal me haar altijd herinneren als een lieve schoolvriendin. Veel sterkte en kracht in de moeilijkste tijd van jullie leven.

Linda Datthijn-BlommeGeplaatst: 15-09-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Johan, veel sterkte kerel. Olaf en Andrea Sluis

Olaf van LaereGeplaatst: 15-09-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Anja Duininck-Ritico

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw