Overlijdensbericht Anita Jolande Hermine Brunnekreeft

  • Tubantia

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Lieve familie, gecondoleerd met het verlies van Anita … wat een verdrietig bericht. Ik denk aan jullie en wens jullie heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd. Veel liefs, Edwin Wendrich.

Edwin Wendrich Geplaatst: 24-02-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Veel te vroeg .... Veel te jong, heel veel sterkte en gecondoleerd met het verlies van Uw dochter, je zus , je schoonzus, en jullie tante Liefs van Gerrit , Andrea ,Angelique en Matthijs (klasgenoot en goede vriend van Collin)

Familie SchuttenGeplaatst: 20-02-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Anita Jolande Hermine Brunnekreeft

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw