Overlijdensbericht Aldert (Alie) Kuiper

  • Streekblad/Pekelder Streekblad
  • Dagblad van het Noorden
  • Kanaalstreek Ter Apeler Courant

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Lieneke en Ik condoleren Willy en de hele familie met het overlijden van Alie. Onze gedachten gaan terug naar wedezijdse bezoeken hier in Canada en in Stadskanaal. Wij wensen jullie God's zegen in de komende dagen. We gaan zeker de uitvaart dienst via het internet volgen. Klaas en Lieneke Slagter-Wubs Burlington Ontario Canada

Klaas SlagterGeplaatst: 11-06-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Aldert (Alie) Kuiper

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw