Online overlijdensbericht

Ontdek de moderne manier om een overlijdensbericht online te plaatsen. Met ons Digital-Only overlijdensbericht bieden wij een digitaal platform aan waarop u op een kosten efficiënte manier een overlijden bekend kunt maken. Onze online overlijdensbericht voorziet in de behoefte om alleen digitaal een overlijden bekend te maken vanuit één rouwbericht. Eenvoudig te delen via social media, whatsapp en email, maar wel alle reacties op één plek ontvangen.

Voordelen

  • eenvoudig aangemaakt
  • groot bereik

Upgrade naar herdenkingspagina

Upgrade kosteloos het online overlijdensbericht naar een herdenkingspagina door de pagina verder te personaliseren met een foto en achtergrondafbeelding, foto’s en eventueel praktische informatie over de uitvaart. En krijg ook het beheer over alle reacties die worden geplaatst op de overlijdensberichtpagina.

Veiligheid en privacy

Wij nemen de privacy van onze gebruikers serieus en zorgen ervoor dat uw gegevens veilig zijn terwijl u een online condoleance regelt.

Simpel in enkele stappen

.....

Klik op “rouwbericht bekendmaken”

Upload het bericht, zoals een rouwkaart of rouwadvertentie

Vul de gegevens over de overledene in

Bepaal wanneer het overlijdensbericht op Mensenlinq te bekijken is

Neem contact op

Indien u nog onduidelijkheden heeft, laat het ons weten. We zijn er voor u om alle vragen te beantwoorden en u te helpen om een overlijden bekend te maken via ons platform.