Terug
Rouw

Mensenlinq introduceert herinnerHen

herinerhen

Iedereen heeft een verhaal, het verhaal van zijn of haar leven. Wanneer dat leven stopt, blijven de herinneringen achter. Om de herinneringen levend te houden en een ode te brengen aan het leven van je overleden dierbare, is er nu herinnerHen

Verzamelde herinneringen, bijzondere gebeurtenissen uit iemands leven en een sprekende foto vormen de leidraad voor de geschreven nagedachtenis aan je dierbare overledene. Een blijvend document, over en voor het leven.

Herinneringen ophalen

Hetty* en Pieter* hebben voor hun vader Ab* een herinnerHen laten maken: ‘Met een herinnerHen hebben we een blijvend document over onze vader in handen; zijn levensverhaal was het waard om verteld te worden. Het heeft ons geholpen met afsluiten, herinneren en gedenken. We hebben ons verhaal kunnen vertellen aan de schrijver en met een glimlach herinneringen opgehaald aan het leven van pa. Het resultaat is een prachtig levensverhaal waarmee we een ode brengen aan zijn leven ’.

Ervaren schrijvers

HerinnerHen wordt geschreven door een ervaren schrijver/spreker uit de branche. Het is mogelijk een herinnerHen te laten schrijven wanneer je een hoofd rouwadvertentie in het Dagblad van het Noorden, de Leeuwarder Courant of één van de NDC-weekbladen hebt geplaatst. Het document krijgt blijvend hier een plaats op de Mensenlinq-website. Daarnaast wordt eenmalig gepubliceerd in een NDC dag- of weekblad van je keuze. Bijvoorbeeld op een dag die een bijzondere betekenis heeft voor de familie. Klik hier voor meer informatie.