natuurbegraafplaats

Netwerkbijeenkomst duurzaam begraven

Netwerkbijeenkomst voor ondernemers in de uitvaartbranche

Op dinsdag 21 november organiseert Mensenlinq in samenwerking met Natuurbegraafplaatsen van Waarde een netwerkbijeenkomst voor ondernemers in de uitvaartbranche waar inspireren, kennis en bewustwording centraal staan. Het thema van de bijeenkomst is duurzaam begraven.

Inhoud netwerkbijeenkomst

Tijdens de bijeenkomst vindt een panelgesprek plaats, onder leiding van Andries Ophof, waarin het thema duurzaam begraven centraal staat. Het panel bestaat uit ondernemers die actief zijn in de uitvaartbranche, waaronder een grafdelver, uitvaartverzorger, een ondernemer in postmortale zorg en een locatiebeheerder van een natuurbegraafplaats. Verder presenteert Mensenlinq de toekomst van de rouwadvertentie en krijgt u als aanwezige de mogelijkheid om tijdens een 30-seconden elevator pitch uzelf/uw bedrijf voor te stellen en te vertellen wat uw bedrijf doet in het kader van duurzame uitvaarten.

Complete programma netwerkbijeenkomst

Het volledige programma van de netwerkbijeenkomst ziet er als volgt uit:

  • 16.00 uur: Inloop
  • 16.30 uur: Panelgesprek
  • 17.30 uur: Warme maaltijd
  • 18.00 uur: Mensenlinq presentatie
  • 18.15 uur: Elevator pitch door aanwezigen over duurzaam begraven
  • 19.00 uur: Afsluiting en mogelijkheid tot netwerken

Meer info en aanmelden

De bijeenkomst vindt plaats bij Natuurbegraafplaats Mepperdennen op de Zwarte Hurenweg 1 in Meppen (Drenthe). U kunt kosteloos aanwezig zijn bij dit netwerkevenement. Let op: er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Aanmelden kan tot 15 november door uw naam, bedrijfsnaam en het aantal personen met wie u wilt komen (maximaal 2) te mailen naar [email protected].

Wij hopen dat u net zo enthousiast bent als wij en verwelkomen u graag op dinsdag 21 november!