Terug
Nieuws

Hockeyvaders-acteur Reiky de Valk (23) overleden

Reiky de Valk is overleden. Familie heeft op sociale media de dood van de 23-jarige acteur bevestigd. De Valk was vooral bekend door rollen in Dertigers en Hockeyvaders.

Familie postte maandag op de Instagrampagina van De Valk het bericht dat hij niet langer in leven is. “Reiky heeft ervoor gekozen om zijn licht vanaf boven over ons te laten schijnen. Hij zal voor altijd bij ons zijn, voor altijd in ons hart. Moge zijn ziel schijnen in vrede.”

Carrière

De Valk wist in de zes jaar dat hij acteerde een indrukwekkende staat van dienst op te bouwen. Hij had rollen in populaire Nederlandse series als Oogappels, Dertigers en de Videoland-reeks Hockeyvaders. Ook was hij te zien in de videoclip van De diepte, het Songfestivalnummer van S10 uit 2022. Daarnaast dook hij op in internationale producties als Hunter street en de Amazon Prime-reeks Modern love Amsterdam.

In een reactie laat management Favor Talents op Instagram weten dat De Valk „velen heeft geraakt met zijn liefde, zijn talent en zijn kunst. Hij zal vreselijk gemist worden.”

Bron: De Telegraaf. Geplaatst 25-9-2023/ Foto: © YOUTUBE