Terug
Nieuws

Girls Aloud-zangeres Sarah Harding (39) overleden

Sarah Harding, die deel uitmaakte van de popgroep Girls Aloud, is op 39-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van borstkanker. Dit maakt haar moeder op Instagram bekend.

„Met een gebroken hart moet ik helaas mededelen dat mijn prachtige dochter Sarah Harding is overleden”, schrijft haar moeder.

De zangeres kreeg vorig jaar augustus te horen dat zij borstkanker had. Zelf maakte ze bekend dat het al was uitgezaaid naar andere delen in haar lichaam.

Samen met Nadine Coyle, Cheryl Tweedy, Nicola Roberts en Kimberley Walsh vormde Sarah na deelname aan Popstars – The Rivals in 2003 de popgroep Girls Aloud. In 2012 gingen ze definitief uit elkaar om verder te werken aan hun eigen carrières.

Bron: De Telegraaf. Geplaatst 6-9-2021

Welkom (terug) op onze website!

Onze overlijdensberichtenpagina heeft een make-over gekregen met een nieuw design, maar we willen u geruststellen dat de bestaande functionaliteiten ongewijzigd zijn gebleven. De volgende functies hebben we toegevoegd:

Als u vragen heeft of feedback wilt delen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via [email protected]. We streven er altijd naar om u de beste ervaring te bieden.

Met vriendelijke groet,

Team Mensenlinq

Sluiten