Door: Team Mensenlinq in Nieuws

Dj en producer Siki Martina (31) overleden

Dj en producer Siki Martina is op 31-jarige leeftijd overleden. „Mijn hart huilt en ik ga kapot”, schrijft zijn vriendin Sarita Lorena op Instagram.

„We hebben elkaar vele dingen beloofd. Een daarvan was dat we samen oud zouden worden”, begint Sarita, die dit seizoen meedoet aan het tv-programma Beste Zangers, haar bericht. „Eindstand typ ik dit met tranen die over mijn wangen rollen en puur ongeloof, omdat ik elke keer het gevoel heb dat je thuis gaat komen en mij komt begroeten met een kus.”

„Nooit meer… Nooit meer je lieve woorden, nooit meer je warme knuffels, nooit meer je liefde kunnen voelen of je ’ik hou van je’ horen. Mijn hart huilt en ik ga kapot. Toen jij heen bent gegaan, stierf een groot deel van mij met je mee. Tot we elkaar weer ontmoeten. Rust zacht Papi, hou van jou.”

Volgens verschillende media zou Siki Martina om het leven zijn gekomen bij een schietincident in Rotterdam, maar de autoriteiten hebben dat niet bevestigd. Wel bevestigt de politie Rotterdam dat er zondagavond een 31-jarige man is overleden bij een schietpartij bij het Rotterdamse metrostation Coolhaven.

Bron: De Telegraaf. Geplaatst 12-7-2022. Foto: Ⓒ INSTAGRAM

Vond je dit een nuttig artikel? Deel het:herinerhen
HerinnerHen Blijvend in herinnering

We willen hen die we moeten missen blijven herinneren. Met een HerinnerHen houdt u het verhaal van uw overleden dierbare levend. Mensenlinq plaatst hun verhaal en foto in een dag- of weekblad en ook op de site van Mensenlinq.

Uitvaart Cake of champagne na de uitvaart?

Cake of champagne na de uitvaart?
Wat zijn de alternatieven en trends.

Coaching Kun je jaren na het verlies nog rouwen?

Ze is een mooie jonge dame. Ze heeft het goed voor elkaar; leuke opleiding gedaan, mooie baan, woont samen met een lieve man. Ik ontmoet haar in mijn praktijk, want ze heeft verdriet.

Rouw Zussen

Tijdens mijn vrijwilligerswerk in het Hospice, leerde ik een wijze les. Een les die ik nooit meer zal vergeten en die ik me, bij ieder verdrietig afscheid, herinner.

In memoriam In memoriam Rudolf Das; Haarlemse jongens tekenden geheim Brits vliegtuig

In Luchtpost vertelt Gerrit Boxem elke week een bijzonder luchtvaartverhaal. Deze week een in memoriam van Rudolf Das. Eén van de eerste afbeeldingen van vliegtuigen die ik eind jaren vijftig in mijn bezit kreeg, was een prachtige zwart/wit poster van een Sea Dart straaljager gemaakt door ene Rudolf Das. Sindsdien was hij voor mij een […]

Uitvaart Overledene duurzaam koelen boven een ‘tuintje’

Een voor de hand liggende manier om een overledene te koelen, is met een koelplaat, bedkoeling of kistkoeling. Dit kost echter de nodige energie. Voor mensen die bij leven zeer bewust met het milieu omgingen is dit misschien niet de meest passende oplossing. Een duurzaam alternatief is graszoden. Gewoon uit eigen tuin. Iemand thuis opbaren […]

Voorbereiden op later Je digitale nalatenschap – wat heb jij geregeld?

Wanneer een dierbare overlijdt, erven nabestaanden vaak de eigendommen van de overledene. De één erft een aantal CD’s, de ander een mooi schilderij en overige eigendommen gaan misschien wel naar de kringloopwinkel. Maar hoe gaat dat met ons digitale nalatenschap? Hoe laten we onze digitale eigendommen na? Wat gebeurt er met onze social media-accounts en waar zijn we eigenlijk eigenaar van?

Voorbereiden op later ‘Nog één keer FC-Groningen zien spelen’

Rustig sterven na vervullen van laatste wens Door Elles van Wees Nog één keer naar zijn favoriete voetbalclub FC- Groningen. Dat was de laatste wens van een veertig- jarige man die op sterven lag in het Universitair Medisch Centrum in Groningen (UMCG) in Groningen. Het was een verzoek waar Kees Veldboer oprichter van Stichting Ambulance […]

Uitvaart Van offers brengen tot sober leven: uitvaartrituelen binnen het hindoeïsme

Binnen het hindoeïsme vinden best wel wat rituelen plaats van het moment dat iemand overlijdt tot na het laatste afscheid. Hieronder lichten we een aantal uitvaartrituelen uit.

Rouw Back to normal na een overlijden

Mam, mogen we weer naar school? Naar school, huh? Dat hoeft echt niet hoor!