Terug
Nieuws

Dinsdag 3 oktober Informatieavond in Hotel Oostergoo in Grou met thema: Wensen en Grenzen.

Fender uitvaart, Koskea en Notariskantoor Mirjam Bos organiseren in samenwerking met Mensenlinq een informatieve bijeenkomst.
De toegang is gratis, inclusief een kop koffie of thee en een Friese lekkernij bij binnenkomst.

Wat is er allemaal mogelijk op het gebied van afscheid, stervensbegeleiding en nalatenschap afwikkeling?  Wat kun je regelen in een levenstestament?  Wanneer krijg je te maken met bewind en mentorschap?

Aan de hand van een fictieve casus laten de sprekers van deze avond u in een korte maar heldere presentatie zien wat er allemaal mogelijk is. Aan het einde van de avond is er ruimte voor vragen en een kort persoonlijk gesprek.

De onderwerpen zijn:

Bewind en mentorschap door Koskea

Sprekers: Dennie Bos en Susanne de Jong

Stichting Koskea is gevestigd in Grou en werkt in heel Friesland. Ze regelen bewindvoering, mentorschap en vrijwillig budgetbeheer.

Koskea biedt een helpende hand

Soms is het een hele opgave om alle geldzaken goed op een rijtje te houden. Een opgave die niet altijd slaagt. Rekeningen stapelen zich op en de maand duurt vaak net te lang. Het ene gat wordt gevuld met het andere, deurwaarders dreigen en de aanmaningen vallen een voor een op de mat. Het overzicht is weg en je weet niet meer hoe het verder moet. Raak niet in paniek, want wij kunnen je helpen. Samen zorgen we dat je weer op de goede weg komt met je geldzaken. Daar zijn we voor. En dat doen we graag.Het is geen feest om hulp te moeten inschakelen voor jouw geldzaken of administratie, maar onthoud ook: het is geen straf. Wij bieden jou blijvend of tijdelijk een helpende hand om weer snel op de goede weg te komen. Voor bewindvoering[link], mentorschap[link] en vrijwillig budgetbeheer[link] zijn we je graag van dienst, zodat jij een zorg minder hebt.Korte lijnen, betrouwbaar én bereikbaar: de kernwaarden van Koskea. Wij hebben altijd tijd voor je en helpen je op de vlakken waar jij behoefte aan hebt. Door onze korte lijnen en het kleine (én fijne) team kunnen wij snel schakelen. Zo zijn we altijd bereikbaar voor je. We vinden het belangrijk om elkaar goed te leren kennen, zodat we vertrouwelijk met elkaar om kunnen gaan. Wij helpen je snel weer op weg!

Susanne en Dennie Koskea

Afscheid en stervensbegeleiding door Fender Uitvaart

Sprekers: Sabina Rietveld en Marise den Oudsten

Fender Uitvaart: Afscheid in Liefde

Wij van Fender Uitvaart vinden het belangrijk om u te ontzorgen en te begeleiden.Wij ontzorgen u met het regelen van praktische zaken rondom het afscheid, maar ook onderscheiden wij ons door alle tijd te nemen voor uw persoonlijke invulling. Samen met u verzorgen wij een afscheid dat persoonlijk is en dat past bij het leven dat is geleefd.Wij weten wanneer we een stapje naar voren moeten doen om onze kennis toe te passen, maar ook wanneer wij een stapje naar achter moet doen wanneer het moment daarom vraagt.

Marise (l) en Sabina (r)

 

Levenstestament en Nalatenschap afwikkeling door Notariskantoor Mirjam Bos

Sprekers: Mirjam Bos en Jantien Scholten

Notariskantoor Mirjam Bos

De verbindende factor tussen mens en papier voor alle zaken van rouw tot trouw én van geboorte tot dood. Dat is Notariskantoor Mirjam Bos. Met specialiteiten in huis als familie- en erfrecht is Mirjam een goede sparringpartner en denkt ze mee over alle mogelijke keuzes. Mirjam is niet een standaard dertien in dozijn notaris. Het ‘grijze-pakken-en-een-volvo-imago’ is niks voor haar. “Laat mij maar die notaris in spijkerbroek zijn. Een tikkeltje ondeugend, kleurrijk en een vleugje eigenzinnigheid.”

“Aangenaam, ik ben Mirjam en samen met mijn team sta ik voor iedereen klaar!”

Mirjam

Jantien

 

Het programma is als volgt:

19.00 uur tot 19.30 uur ontvangst
19.30 uur tot 20.45 uur sprekers en vragen uit de zaal
20.45 uur tot 21.45 uur mogelijkheid voor persoonlijke gesprekken met de sprekers.
Er zijn enkele informatiestandjes aanwezig in de grote zaal.
Wilt u deze informatieavond bijwonen? Meld u dan aan via emailadres [email protected]. Graag aangeven met hoeveel personen u komt.
Er is gratis parkeergelegenheid rond Hotel Oostergo. Het adres van het hotel is Nieuwe Kade 1 in Grou.
Graag tot ziens!
Geplaatst 14-8-2023