Deelnemers Mensenlinq Inspiratiedag Leeuwarden

Exposantenlijst

Hieronder vindt u een overzicht van de exposanten die tijdens de informatiedag in Leeuwarden hun producten en/of diensten zullen presenteren. Het wordt een mooi evenement in de Grote Kerk in Leeuwarden met deze enthousiaste standhouders. Maar liefst 22 bedrijven hebben zich aangemeld om hun producten en diensten te laten zien en uit te leggen. In de aanloop van het evenement zullen er nog exposanten zich aansluiten bij het evenement, dus houd onze website in de gaten.

Wilt u ook als exposant op de beurs staan, neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door Fedde Kingma te bellen of mailen op 06-51154961 of [email protected].

De Kistemakker

Vanuit zijn timmerwerkplaats in Poppenwier ontwerpt de Kistemakker prachtige uitvaartkisten. Deze handgemaakte kisten worden gemaakt op een ambachtelijke wijze, met uitsluitend natuurlijke materialen. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een geheel persoonlijke uitvaartkist.

www.dekistemakker.nl

Rouw Textiel

Textiel voor uitvaart en daarna..
Rouwtextiel maakt wades, herinneringen van textiel en accessoires van stof.
Een wade is een liefdevolle omhulling van het lichaam met een doek.
Herinneringen van textiel zijn gemaakt van kleding van de dierbare voor een troostvolle herinnering.

www.rouwtextiel.nl

De Wilgenstudio

Een modern vlechtwerk bedrijf, gespecialiseerd in betaalbare grafmanden en baren van wilg, grotendeels van eigen geteelde biologische wilgentenen.
De Wilgenstudio speelt vooral in op de duurzaamheidsvraag vanuit onze maatschappij, door kleinschalig te werken en de ecologische voetprint ook zo klein mogelijk te houden. Dit betekent dat alle producten zo lokaal als mogelijk verkregen worden.

 www.dewilgenstudio.nl

Tij Uitvaart

Op een informele manier helpen we u om van een uitvaart een waardevol afscheidsmoment te maken. Wij geloven niet in standaard oplossingen, maar in begeleiding die echt persoonlijk is. Vanuit respect en vertrouwen.

www.tijuitvaart.nl

Federatie Uitvaartverenigingen Friesland

De Friese uitvaartverenigingen staan voor Mienskip. Betrokken en professioneel verzorgen ze het afscheid van hun leden. Zonder winstoogmerk en dat zie je terug in de uitvaartnota. De Friese Federatie Uitvaartfederatie is het portaal van de ruim 180 bij haar aangesloten verenigingen.

www.uitvaartfederatie.nl

Noorderhof Uitvaartcentrum

Wanneer een dierbare overlijdt, komt er veel op u als nabestaande af. Allereerst het besef van dit grote verlies en alle emoties die daarmee gepaard gaan. Vervolgens moeten allerlei zaken binnen korte tijd geregeld worden.

In zo’n geval wilt u kunnen rekenen op een uitvaartvereniging die u zoveel mogelijk zorgen uit handen neemt en ondersteunt. Gewoon goed en dichtbij.

www.jelsumerhof.nl

Rob de Joode Fotograaf bij afscheid

Het leven kent geen toevalligheden, alles heeft een bepaalde tijd.
Daarbij is het de kunst om op het juiste moment het meest waardevolle vast te leggen.

www.robdejoode.nl

Comes uitvaartzorg

Comes uitvaartzorg loopt met je mee bij het verlies van je dierbare. Als metgezel sta ik je bij op het pad tussen overlijden en afscheid. Ik luister, jij mag kiezen. Ik begeleid je in alle rust om in het verdriet je eigen kracht te vinden, om te komen tot een waardevol einde.

Vriendelijk, openhartig, geborgen.

www.comesuitvaartzorg.nl

Haaksma en de Haan Uitvaart

Kwaliteit in goede zorg en uitvaartbegeleiding, dat is de kern van ons werk. Een uitvaart kun je immers niet overdoen. Rustig, inlevend en zorgzaam werken wij samen met u aan een waardig en passend afscheid.

www.haaksmadehaanuitvaart.nl

Natuurbegraafplaats De Velden

Groen, authentiek en puur.
In de kop van Drenthe vindt u deze rustige natuurbegraafplaats op een plek met cultuurhistorische waarde. De begraafplaats biedt keuze uit grote bos- en brinkgraven en unieke nieuwe grafheuvels op maat.

www.natuurbegraafplaatsdevelden.nl

Ruward Postmortale zorg

Ruward Postmortale Zorg is een specialistisch bedrijf welke zich richt op het verzorgen van overledenen. Het grootste gedeelte van onze diensten bestaan uit het verzorgen van overledenen welke juist extra zorg behoeven. Dit kan bestaan uit reconstructie, buikpuncties, camouflages e.d.

www.ruwardpostmortalezorg.nl

Hutting Natuursteen

Het leveren van natuursteen is geen kunst. Het geven van goed advies is dat wel. Hutting Natuursteen onderscheidt zich dan ook door het ontwerpen en maken van oplossingen op maat. Die bijzondere aanpak van Hutting is parallel aan het gebruikte materiaal. Zo persoonlijk als uw smaak.

Laat u inspireren door de vele soorten marmer, graniet en leisteen van Hutting Natuursteen.

www.huttingnatuursteen.nl

Afscheidsfotografen Noord

Er zit kracht in foto’s van het afscheid waarin je troost en liefde terugziet. Dit leggen we onopvallend voor je in beeld vast. Beelden waarmee je de troost en liefde meeneemt in het leven na het afscheid. Herinneringen die verwarmen.

afscheidsfotografennoord.nl

Artalon gedenkbeelden - Marjo Többen

Artalon Gedenkbeelden is gespecialiseerd in de kunst van de herinnering.
Ben je op zoek naar een persoonlijk grafmonument, een unieke urn van brons of een afbreekbare urn van klei?
Je bent bij Artalon op de juiste plek.

Marjo Többen  06-13391572
www.artalon.nl

Frouk Jeske Abma

Frouk Jeske

Ik kan ontzorgen en zorgen voor rust. In liefdevolle nabijheid ondersteun ik je als (verpleegkundig) levenseinde begeleider, geef ik lichaamsgerichte begeleiding bij rouw en sta ik je bij tijdens de organisatie van het definitieve afscheid.

Levenseinde begeleiding
Uitvaart
Rouwmassage

www.froukjeske.nl

Iepie Lindeboom-Hospes Utfeartbegelieding

“Warme uitvaartverzorging, persoonlijk, alert, je stuurt met rust en grijpt op tijd in. Stuurt op tijd bij.”
Referenties die ik mocht ontvangen nadat ik de nabestaanden bij de hand mocht nemen en hen begeleiden op hun pad.
U mag mij altijd bellen voor een voorgesprek.

www.uitvaartverzorgingfriesland.nl

www.taoantinken.nl

Ina Eilander

‘Telkens weer…’
Is een bundel vol afscheidsgedichten. Met deze bundel probeer ik u een beetje steun te geven in de zwaarste dagen rondom rouw.
Wilt u de bundel persoonlijk inkijken? Kom naar de Inspiratiebeurs op 15 oktober 2022.
Tot dan!

www.inaeilander.com

MusicaRosa

MusicaRosa – Live muziek bij uitvaarten (zang en piano)
Muziek raakt en verbindt.
Bij live muziek komt de muziek nóg meer binnen en het maakt de plechtigheid nog persoonlijker. Het biedt troost aan de nabestaanden en draagt eraan bij dat de uitvaart een dierbare herinnering wordt.
Wij, MusicaRosa, treden regelmatig op bij uitvaarten. Dat kan in een crematorium of bij een kerkdienst zijn, maar bijvoorbeeld ook in een restaurant of buiten. We hebben een uitgebreide repertoirelijst op onze website staan, waar nabestaanden uit kunnen kiezen. Mocht er een lied zijn wat de familie graag wil horen en niet in ons repertoirelijst staat, studeren we dit graag in.
MusicaRosa bestaat uit Mariska Oostijen – van der Kooi (zang) en Hans Kaldeway (piano)
“De manier waarop jullie onze liedjes gebracht hebben, maakt dat wij op een heel mooi afscheid terug kunnen kijken. We zijn blij dat we voor MusicaRosa hebben gekozen en willen jullie bedanken voor de fijne samenwerking en jullie mooie, ontroerende optreden”.

www.musicarosa.nl

Mensenlinq.nl

Mensenlinq.nl is marktleider in Nederland op het gebied van online rouwen en reageren.

Het is de enige site die nieuwsberichten rond de dood brengt, samen met de gepubliceerde overlijdensberichten uit de aangesloten printpublicaties en de door bezoekers geplaatste condoleanceregisters. Ook de redactionele samenwerking met aangesloten titels en kranten is uniek.

www.mensenlinq.nl

 

Farwol uitvaartbegeleiding

Een liefdevol afscheid zoals het moet zijn! Sietske Jaspers-Dijkstra van Farwol Uitvaartbegeleiding werkt vanuit het hart: “Ik zorg sámen met de nabestaanden, zowel jong als oud, voor een passend afscheid met alle tijd en aandacht die daarvoor nodig is. Én dat mei ek yn it Frysk!”

www.farwol.nl

Afscheidscentrum & Crematorium Andringastate

Een afscheidscentrum op een unieke en sfeervolle locatie met uitzicht over de Friese landerijen. Rust, ruimte en tijd voor een persoonlijk laatste afscheid van een dierbare overledene.

www.andringastate.nl

Cisca Keijzer Uitvaartbegeleiding

Definitief afscheid nemen van een dierbare kan maar een keer. Daarom moet het helemaal goed verlopen. Zodat de herinnering tot in verre toekomst gekoesterd kan worden. Wij staan voor u klaar, ook al als u niet of elders verzekerd bent.

www.ciscakeijzeruitvaartbegeleiding.nl

Draagkracht Partner in uitvaartpersoneel

Draagkracht levert representatief, ervaren en flexibel inzetbaar uitvaartpersoneel. Naast personeel voor uitvaartondernemingen, biedt Draagkracht ook ervaren personeel aan voor crematoria en begraafplaatsen. Net als ons personeel, is Draagkracht flexibel in het meedenken met oplossingen op het gebied van personeel binnen uw organisatie.

www.draagkracht.nl

Notariskantoor Mirjam Bos

Notariskantoor Mirjam Bos zorgt met een specialiteit in familie- en erfrecht voor verbinding tussen mens en papier. En dat doen ze net even anders. “Laat mij maar die notaris in spijkerbroek zijn. Wij zijn kleurrijk, denken mee en willen inspireren.”

www.notarismirjam.nl

Mangooz kleurcoaching

't Wad Uitvaartbegeleiding

Een uitvaart moet bij je dierbare passen en zijn of haar wensen en persoonlijkheid weergeven. Daarin is veel mogelijk.
Voor de nabestaanden is het heel waardevol om nauw betrokken te zijn bij het regelen van de uitvaart.

www.waduitvaartbegeleiding.nl

Humanistische uitvaartbegeleiding

Spreken bij een uitvaart, iets voor jou?
Het levensverhaal vertellen en zien dat de toehoorders de overledene in je verhaal herkennen.
De warme handdruk van de familie, zoals u het vertelde zo was ons moeke. Daar doe je het voor.
Opleiding en begeleiding van de Humanistische Uitvaartbegeleiding.

www.humanistischeuitvaart.nl

Natuurbegraafplaats Friesland

Een laatste rustplaats in de natuur, op een plek die bij u of uw dierbare past in een passend decor van de veranderende seizoenen. De natuurbegraafplaatsen in Friesland onderscheiden zich door het sobere karakter van de voorzieningen.
Iedereen is welkom, ongeacht levensbeschouwing of religie.

www.natuurbegraafplaatsfriesland.nl

Blomke van Romke

Afscheid nemen is emotie.
Tijdens deze momenten in het leven is het extra moeilijk om in korte tijd zoveel
keuzes te maken. U bent verdrietig, er komt veel op u af, u wilt een herinnering.

Het is onze passie om uw emotie om te zetten naar een prachtig rouwarrangement.
Blomke van Romke zal tijdens de inspiratiedag demonstraties rouwstukken maken geven.

www.blomkefanromke.nl

Uitvaartverzorging Joke Boonstra

Het verlies van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis in het leven.
Voor de uitvaart moet er veel geregeld worden, daarbij help ik u graag zodat u afscheid kunt nemen op uw manier. Onafhankelijk van verzekeraars, deskundig, persoonlijk en betrouwbaar.

www.jokeboonstra.nl

Fender Uitvaart en Afscheidshuis Leeuwarden/Grou

Warme woorden, de juiste muziek, rituelen en stilte momenten, loslaten wat dierbaar is en het maken van een blijvende herinnering.
Kom je tijdens de inspiratie-dag bij onze stand langs om ons te ontmoeten? Ons wensen boekje om zelf je uitvaartwensen in te vullen, kun je dan gratis meenemen.

www.fenderuitvaart.nl

Marne Natuursteen

Marne natuursteen.
Wij zijn een originele ambachtelijke steenhouwerij.
Wij ontwerpen, maken en plaatsen graf –en urnenmonumenten.
Van heel traditioneel tot aan een eigen ontwerp en alles ertussenin.
Van Graniet, Marmer, Belgisch Hardsteen, Cortenstaal, RVS, Glas of een combinatie hiervan.

www.marne-natuursteen.nl

Praktijk Wantij

Praktijk Wantij ondersteunt je bij het ontwikkelen van de mooiste versie van jezelf.
Natuurlijk coachen naar meer geluk
Je bent van harte welkom met al je vragen!

www.praktijkwantij.nl

Uitvaartshop.nl

Atelier Waddenkeramiek

Atelier Waddenkeramiek maakt unieke biologisch afbreekbare urnen van klei uit de Waddenzee.
De urn is een milieuvriendelijke bestemming van as en heeft een natuurlijke uitstraling.
De urn is ongebakken; lost op in water en vergaat in aarde.

www.waddenkeramiek.nl