Adressengids

Notariskantoor Mirjam Bos

NOTARIS

Over ons

Van geboorte tot dood en van trouw tot rouw, momenten die in ieder zijn (levens)verhaal voor komen. Familierecht is bij ons kantoor dé specialiteit. Notaris Mirjam Bos stelt jou als mens centraal in het verhaal én denkt met je mee om alles wat je wilt, goed op papier te krijgen. Bij het overlijden van een dierbare komen er naast emoties, ook veel andere zaken bij kijken die je in korte tijd moet regelen. Is er een testament? Is er een verklaring van erfrecht nodig? Wie heeft er recht op de erfenis? Is er ruzie in de familie? In deze periode helpen wij jou om alle vragen die in zo’n periode naar boven komen te beantwoorden, maar ook om de nalatenschap af te wikkelen.

Diensten

Notaris

Notaris, Mediator, (Register)executeur

Contactgegevens

Welkom (terug) op onze website!

Onze overlijdensberichtenpagina heeft een make-over gekregen met een nieuw design, maar we willen u geruststellen dat de bestaande functionaliteiten ongewijzigd zijn gebleven. De volgende functies hebben we toegevoegd:

Als u vragen heeft of feedback wilt delen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via [email protected]. We streven er altijd naar om u de beste ervaring te bieden.

Met vriendelijke groet,

Team Mensenlinq

Sluiten