Adressengids

Margriet Jewels & Goudsmid Margriet

GEDENKSIERADEN

Over ons

Voor altijd uw dierbare dicht bij u. Kracht uit een sieraad halen. Dat doen sieraden namelijk! In 2016 is Goudsmid Margriet begonnen met een unieke webwinkel Margriet Jewels. In deze webwinkel is er de mogelijkheid om zelf uw dierbare (as)sieraad samen te stellen en te kopen. De collecties GRÀDH en REIJN worden uitsluitend op bestelling gesmeden door Goudsmid Margriet. In de categorie “Omdat ik je mis” en “Omdat ik je wil vereeuwigen” vind u een groot aanbod van voorbeelden van (as)sieraden (met vingerafdruk).
De opdrachtgever blijft nauw betrokken bij het proces van vervaardigen, normaliter door middel van foto’s. De vraag naar het gebruiken van eigen, gedragen goud neemt toe, steeds vaker wordt oud goud nieuw leven in geblazen. Weten wat er mogelijk is? informeer gerust.
In het atelier van Meester Goudsmid Margriet kunt u samen met Margriet een speciaal ontwerp laten maken.
Juist van het dierbare sieraad iets speciaals? Dat kan… Uw bestaande dierbare sieraden kunnen worden vermaakt, vernieuwd en zelfs omgesmolten worden. Kortom; Als u voor ambacht en dus voor kwaliteit wilt gaan, bent u bij Margriet Jewels & Goudsmid Margriet op het juiste adres!

Diensten

Edelsmid

Een edelsmid is een edelmetaalbewerker, die zich gespecialiseerd heeft in het ontwerpen en vervaardigen van sieraden en gebruiksvoorwerpen, die van edele metalen gemaakt worden, zoals goud, zilver en platina.

Webwinkel

Een webshop of webwinkel is een website die is uitgerust met mogelijkheden om online aankopen te doen

Contactgegevens