Adressengids

De Weijs Natuursteen

NATUURSTEENBEDRIJF

Over ons

De Weijs natuursteen is sinds 1922 een begrip in de grafmonumenten sector. Wij zijn een stabiel en vooruitstrevend familiebedrijf. Wij hebben een vestiging in Winschoten en in Stadskanaal.

Sinds 1922 maken en leveren wij traditionele en moderne gedenkmonumenten. De stenen, tekens en accessoires zijn niet alleen van natuursteen, maar ook van glas, brons, roestvrij staal en porselein. Of een combinatie van materialen.

Wij verzorgen het gehele proces: van advies over materiaal, vorm en kleur tot en met de plaatsing van het monument. Wij van De Weijs Natuursteen staan voor kwaliteit, daarom verzorgen wij alles binnen onze eigen werkplaats.

In onze toonzaal, in Winschoten of Stadskanaal, heeft u alle tijd om op uw gemak rond te kijken. U ziet hier de meest uiteenlopende voorbeelden, materialen, kleuren en toepassingen. Wij helpen u graag bij deze moeilijke keuze.

Daarnaast bieden wij van De Weijs Natuursteen de mogelijkheid om geheel vrijblijvend een thuisbezoek met één van onze adviseurs aan te vragen. Bij een thuisbezoek bieden wij de mogelijkheid om, in uw vertrouwde omgeving, uw wensen en ideeën om te zetten in een waardevol gedenkmonument.

Uiteraard zijn wij er altijd om advies te geven over duurzaamheid, materiaal en kleur. Met onze kennis en ervaring kunt u de keuze maken die bij u en de overledene past.

Diensten

Grafstenen en gedenkteken

Een grafsteen is een gedenkteken waarop bijvoorbeeld teksten, gedichten, persoonlijke woorden, symbolen en datum van geboorte en datum van overlijden op kunnen worden aangebracht.

Contactgegevens