Adressengids

Blom Woningontruiming

WONINGONTRUIMING

Over ons

Een huisontruiming bij een overlijden valt vaak erg zwaar bij de nabestaande. Het is dan ook niet vreemd dat wij vaak voor dit soort klussen worden benaderd. Op deze manier kunnen de nabestaande zich op de uitvaart van de overleden dierbare richten.

Een ontruiming is nooit hetzelfde. Een inboedelontruiming gaat vaak gepaard met emoties. Daarom is het fijn dat u kunt vertrouwen op een ontruimer die vooraf alles met u bespreekt. Zo kunt u erop vertrouwen dat het leeghalen en ontruimen van uw woning goed en vakkundig verloopt. Er zijn diverse mogelijkheden met betrekking tot het ontruimen van een woning. Vaak moet er met verschillende zaken rekening gehouden worden. Denk hierbij aan de huur, regels van de woningbouw, voorinspectie, eindinspectie, enz.

Diensten

Woningontruiming

Het ontruimen en bezemschoon opleveren van (huur) woningen bij overlijden of verhuizing”

Contactgegevens

Welkom (terug) op onze website!

Onze overlijdensberichtenpagina heeft een make-over gekregen met een nieuw design, maar we willen u geruststellen dat de bestaande functionaliteiten ongewijzigd zijn gebleven. De volgende functies hebben we toegevoegd:

Als u vragen heeft of feedback wilt delen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via [email protected]. We streven er altijd naar om u de beste ervaring te bieden.

Met vriendelijke groet,

Team Mensenlinq

Sluiten