Adressengids

AB Grafstenen

NATUURSTEENBEDRIJF

Over ons

AB Grafstenen bestaat al meer dan 20 jaar en heeft twee vestigingen. Een vestiging zit in Leeuwarden, de andere in Oudehaske. U kunt de siertuinen en showroom bezoeken op afspraak. Spontaan langskomen kan helaas niet. Wij zijn niet altijd bij beide vestigingen aanwezig.

Deskundig en onafhankelijk
U kunt rekenen op een deskundig en onafhankelijk advies, dat aansluit bij uw specifieke wensen en verwachtingen. Op deze site kunt u alle mogelijkheden bekijken. Natuurlijk kunt u ook onze papieren catalogus aanvragen met foto’s van grafmonumenten en grafstenen en zo in alle rust uw keuze maken. Verder hebben wij een kijktuin in Oudehaske, waar u vrije toegang hebt om de verschillende steen soorten te bekijken

Vakbekwaam en gerespecteerd
AB Grafstenen is een vakbekwame en gerespecteerde onderneming in de branche. AB Grafstenen plaatst alle grafzerken zelf. We zijn op de hoogte van alle specifieke regels en voorschriften. Zo bent u ervan verzekerd dat het door u gekozen grafmonument, overeenkomstig met alle voorwaarden van de begraafplaats wordt geplaatst.

Betaalbaar en betrouwbaar
AB Grafstenen maakt gebruik van een ‘all-inclusive’ prijsvoering. Dat betekent dat alle stenen geleverd worden

inclusief BTW,
inclusief plaatsing en opschrift,
inclusief betonfundering en ook nog eens
inclusief 25 jaar garantie!

Zo weet u zeker dat u niet voor financiële verrassingen achteraf komt te staan. Dat maakt AB Grafstenen uw betrouwbare partner op het gebied
van grafstenen.

Diensten

Grafmonumenten en gedenkstenen

AB Grafstenen is een vertrouwd adres voor het aanschaffen van alle soorten gedenktekens, grafstenen en grafmonumenten. U kunt rekenen op een deskundig en onafhankelijk advies, dat aansluit bij uw specifieke wensen en verwachtingen.

Contactgegevens

  • Adonisweg 19 8938 BH Leeuwarden

Welkom (terug) op onze website!

Onze overlijdensberichtenpagina heeft een make-over gekregen met een nieuw design, maar we willen u geruststellen dat de bestaande functionaliteiten ongewijzigd zijn gebleven. De volgende functies hebben we toegevoegd:

Als u vragen heeft of feedback wilt delen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via [email protected]. We streven er altijd naar om u de beste ervaring te bieden.

Met vriendelijke groet,

Team Mensenlinq

Sluiten