Overlijdensbericht Wopkje Hutting - Kooistra

  • Leeuwarder Courant

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Mijne heren , Hierbij biedt ik , mede namens mijn wederhelft ons welgemeend leedwezen aan. Bijzonder veel sterkte gewenst in deze dagen van afscheid ! Met gevoelens van de meeste hoogachting en verschuldigde eerbied , Uw dienstwillige , De Weledele Heer , E. Ackema Uw dienstwillige , De Weledele Vrouwe H. Ackema Van Tuyll Van Serooskerken God´s nabijheid toegewenst dezer dagen !

De Weledele Heer E. AckemaGeplaatst: 01-06-2017
Afbeelding bij condoleancebericht

Een elfstedenheldin is heengegegaan. Respect.

Hessel de WalleGeplaatst: 01-06-2017

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Wopkje Hutting - Kooistra

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw