Overlijdensbericht Peter Vassilev

  • Franeker Courant
  • Leeuwarder Courant

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Met respect denk ik terug aan een fijn mens met veel humor die mij en heel veel anderen met plezier teken- en schilderlessen heeft gegeven .

Ieke WijbengaGeplaatst: 27-12-2011
Afbeelding bij condoleancebericht

Is het echt waar? Ik lees hier niets over....

MarianneGeplaatst: 28-12-2011
Afbeelding bij condoleancebericht

Een groot kunstenaar en beminnelijk mens, geschokt door zijn overlijden.

Maria Zwierstra - BrouwerGeplaatst: 29-12-2011
Afbeelding bij condoleancebericht

Een goed en warm mens, vol talent, vol humor. Hij heeft mij het schilderen geleerd en dat vooral in het begin met de nodige humor benaderd. Ik kon het van hem hebben. Hij is en was de beste. Ook zijn piano en zang was indrukwekkend. Even een bakkie halen bij je in het atelier. Ik blijf aan je denken met een glimlach. Rust zacht Peter. Frans.

Frans Hofstede Geplaatst: 29-12-2011

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Peter Vassilev

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw