Overlijdensbericht Lambertus Mulder

  • Dagblad van het Noorden
  • De Westervelder
  • De Wolder Courant
  • Meppeler Courant
  • Steenwijker Courant

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Wat was je een fantastisch persoon. In mijn jaren bij VV Glimmen was je als familie voor mij. Altijd vrolijk, altijd geïnteresseerd en wat gaf je ons en de club veel! Je zal gemist worden en je bent voor de club onvervangbaar. Ik ben een tijdje niet bij de club geweest en was in de veronderstelling je daar snel weer een keer te zien. Wat komt dit binnen om te weten dat ik je daar achter de bar niet meer ga treffen. Bedankt voor al die mooie jaren!! Voor de familie en naasten veel sterkte gewenst.

Rudie KosseGeplaatst: 23-04-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Lambertus Mulder

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw