Overlijdensbericht Huub Janssen

  • Brabants Dagblad

Condoleanceberichten

Lieve familie,<br> Nooit zal ik vergeten hoe trots ik was toen ik voor de eerste keer met Huub mocht spelen, hij viel toen in voor Theo. Er volgden nog vele malen met enorm veel plezier en muzikaal genoegen. Huub was niet alleen een top drummer maar ook een zeer plezierig mens om mee te werken. Nooit zal ik de prachtige momenten met deze geweldige man vergeten. Ik wens jullie veel kracht toe.

Theo de Vries (Spanje)Geplaatst: 26-01-2008

Allereerst Riet, kinderen, kleinkinderen en families alle sterkte gewenst.<br> Ik bewaar goede herinneringen aan de uren les op zolder met Huub, zijn enthousiasme en zijn kleurrijke verhalen.<br> De gastvrijheid van Riet en Huub heb ik zeer gewaardeerd.<br> Ik zal me Huub als levendige en gedreven drummer en medemens blijven herinneren, steeds als ik weer op zijn oude drumstel sla.<br> <br> Alle sterkete en onderlinge liefde toegewenst. <br> Chiel van der Linden (in 2005 en 2006 woonde ik in Halder, nu in Limburg).

Chiel van der LindenGeplaatst: 30-01-2008

Wij wensen jullie allen ontzettend veel sterkte in deze moeilijke tijd.Hoop dat jullie de kracht vinden om dit zware verlies te verwerken<br> Jullie kennen ons misschien niet maar wij zijn de kinderen van wijlen Hein en Annie van Dijk uit Berlicum<br> Huub je was volgens ons pap de beste drummer van de wereld. Misschien kunnen jij en ons pap daar boven in het engelenorkest wat gezelligheid brengen.Ons pap op de sax en jij op de drums.<br> rust zacht HUUB<br> Fam van Dijk

Jarka van DijkGeplaatst: 29-01-2008

"Thank's For The Memory's"<br> Wij wensen jullie, als fans en vrienden van Huub, heel veel kracht toe bij het verwerken van het verlies van jullie Huub.<br> Wij zullen het plezier dat hij ons jarenlang heeft bezorgd nimmer vergeten.

Ad en Gré Schager, WognumGeplaatst: 28-01-2008

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Huub Janssen

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw