Terug
Blog

Open Huis Natuurbegraafplaats Mepperdennen

Van onze partners: Natuurbegraafplaats Mepperdennen in Meppen is nu zo’n anderhalf jaar in gebruik.

Veel mensen weten de weg al te vinden naar dit Drentse esdorpje. Er zijn meer dan 80 mensen begraven in deze anderhalf jaar en veel eeuwigdurende graven gereserveerd.

Op zaterdag 23 april 13:00 – 16:00 uur

Open Huis Natuurbegraafplaats Mepperdennen

Op Mepperdennen heeft u alle tijd en ruimte tijdens een uitvaart. Het is mogelijk om zowel de plechtigheid, condoleance en/of nazit met catering in het ontvangsthuis te organiseren. Zo heeft u alle tijd om in alle rust afscheid te nemen. Tijdens ons Open Huis ervaart u hoe dit eruit ziet en welke mogelijkheden er zijn.  

Natuurlijk zijn wij, Alice, Michael, Annette, Ewoud, Dina en Jarka aanwezig om vragen te beantwoorden en om meer te vertellen over een groene uitvaart op Mepperdennen. 

Rondom het ontvangsthuis is er natuurlijk ook nog ons prachtige natuurgebied van 22 hectare groot. We hebben meerdere wandelroutes die u een goed beeld geven van het gebied. Zo kunt u een kijkje in ons sfeervol ingerichte ontvangsthuis combineren met een mooie wandeling en tenslotte afsluiten met koffie of thee met wat lekkers. 

Het ontvangsthuis van de Mepperdennen.

Bent u slecht ter been, dan kunt u gebruik maken van een van de elektrokarren. Als u hier gebruik van wilt maken, laat het dan even van te voren weten. Dan gaat iemand met u mee het gebied in.

Natuurbegraafplaats Mepperdennen, Zwarte Hurenweg 1, 7855 TB Meppen.

Geplaatst 13-4-2022