Door: Team Mensenlinq in Geen categorie

Open Huis Natuurbegraafplaats Mepperdennen

Van onze partners: Natuurbegraafplaats Mepperdennen in Meppen is nu zo’n anderhalf jaar in gebruik.

Veel mensen weten de weg al te vinden naar dit Drentse esdorpje. Er zijn meer dan 80 mensen begraven in deze anderhalf jaar en veel eeuwigdurende graven gereserveerd.

Op zaterdag 23 april 13:00 – 16:00 uur

Open Huis Natuurbegraafplaats Mepperdennen

Op Mepperdennen heeft u alle tijd en ruimte tijdens een uitvaart. Het is mogelijk om zowel de plechtigheid, condoleance en/of nazit met catering in het ontvangsthuis te organiseren. Zo heeft u alle tijd om in alle rust afscheid te nemen. Tijdens ons Open Huis ervaart u hoe dit eruit ziet en welke mogelijkheden er zijn.  

Natuurlijk zijn wij, Alice, Michael, Annette, Ewoud, Dina en Jarka aanwezig om vragen te beantwoorden en om meer te vertellen over een groene uitvaart op Mepperdennen. 

Rondom het ontvangsthuis is er natuurlijk ook nog ons prachtige natuurgebied van 22 hectare groot. We hebben meerdere wandelroutes die u een goed beeld geven van het gebied. Zo kunt u een kijkje in ons sfeervol ingerichte ontvangsthuis combineren met een mooie wandeling en tenslotte afsluiten met koffie of thee met wat lekkers. 

Het ontvangsthuis van de Mepperdennen.

Bent u slecht ter been, dan kunt u gebruik maken van een van de elektrokarren. Als u hier gebruik van wilt maken, laat het dan even van te voren weten. Dan gaat iemand met u mee het gebied in.

Natuurbegraafplaats Mepperdennen, Zwarte Hurenweg 1, 7855 TB Meppen.

Geplaatst 13-4-2022

Vond je dit een nuttig artikel? Deel het:herinerhen
HerinnerHen Blijvend in herinnering

We willen hen die we moeten missen blijven herinneren. Met een HerinnerHen houdt u het verhaal van uw overleden dierbare levend. Mensenlinq plaatst hun verhaal en foto in een dag- of weekblad en ook op de site van Mensenlinq.

Uitvaart Cake of champagne na de uitvaart?

Cake of champagne na de uitvaart?
Wat zijn de alternatieven en trends.

Harry van Raaij
Nieuws Oud-PSV-voorzitter Harry van Raaij (84) overleden

Op 84-jarige leeftijd is vanmorgen oud-PSV-voorzitter Harry van Raaij overleden. Hij leidde PSV tussen 1996 en 2004. Daarvoor was de in het  Brabantse Haps geboren Van Raaij penningmeester van de club uit Eindhoven. Hij was in totaal bijna drie decennia bestuurslid. Sinds 1990 is Van Raaij erelid. In het dagelijks leven was Van Raaij manager bij Philips. […]

Handen
Rouw Handen die je voor altijd vast kan houden: Anita maakt levensechte beelden van overledenen

Een tastbare herinnering hebben na het overlijden van een dierbare is voor veel mensen erg waardevol. Daarom heeft Anita de Jong daar haar werk van gemaakt. Met haar bedrijf Amavi Lifecasting maakt ze door middel van ‘bodycasting’ levensechte beelden van (delen van) volwassenen, kinderen en dieren in Friesland, Groningen en Drenthe. Anita: ,,Ik neem de familie mee in het hele bodycasting-proces, omdat juist het proces zo mooi […]

In memoriam Sjoerd de Vries: wereldberoemd in Friesland

Misschien wel de belangrijkste kunstenaar van Friesland is in de nacht van maandag op dinsdag overleden in het MCL in Leeuwarden. Sjoerd de Vries had al langere tijd gezondheidsproblemen.

Coaching Een loopbaantraject doorlopen tijdens rouw, kan dat?

Hij moest verder met zijn twee jonge kinderen nadat hij zijn vrouw was verloren aan die verschrikkelijke ziekte. In mijn vorige blog beschreef ik dat hij zijn werk kon hij niet meer naar behoren kon uitvoeren. Na vele gesprekken met zijn rouwbegeleider heeft hij samen met zijn werkgever besloten om de arbeidsovereenkomst te beëindigen. Nu […]

Nieuws De Graafschap-icoon Henk ‘Kappertje’ Overgoor (75) overleden aan de gevolgen van corona

Voormalig De Graafschap-speler Henk ‘Kappertje’ Overgoor is donderdag aan de gevolgen van het coronavirus overleden. De Gendringenaar is 75 jaar geworden.oormalig De Graafschap-speler Henk ‘Kappertje’ Overgoor is donderdag aan de gevolgen van het coronavirus overleden. De Gendringenaar is 75 jaar geworden.

In memoriam Sipke Beetstra maakt eeuw vol op karakter

Vele verslaggevers hebben in de loop der tijd in zijn kamertje vol trofeeën gestaan, gewillig meeschrijvend met een sterk verhaal uit de lange levensgeschiedenis van Sipke Beetstra uit Joure. Tientallen vaantjes aan de muur, planken vol bekers en medailles. Hij won ze met schaatswedstrijden, het seinemeanen (Beetstra was meervoudig Fries kampioen)en met het fokken van konijnen. […]

Nieuws Anti-apartheidsactivist Denis Goldberg overleden

De Zuid-Afrikaanse anti-apartheidsactivist Denis Goldberg is overleden. Zijn dood werd tegenover lokale media bevestigd door een familielid. Goldberg was een prominent lid van de beweging en politieke partij ANC en was actief in de gewapende tak. Na afschaffing van de apartheid diende hij onder meer als regeringsadviseur en als minister.

Nieuws Na coronabesmetting in ziekenhuis, is Dave Greenfield van The Stranglers overleden.

The Stranglers-toetsenist Dave Greenfield is zondag op 71-jarige leeftijd overleden door complicaties als gevolg van het coronavirus. De groep maakte zijn overlijden maandag bekend.