Overlijdensbericht Willem Adams

  • Eindhovens Dagblad

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Geachte mevrouw Adams en familie, beste Trix, Vanmorgen belde mij Ton Meurs met het droeve bericht van het overlijden van uw man Willem Adams. Hierbij betuig ik mijn deelneming met dit plotselinge verlies. Ik kende Willem (toen nog Wim) vanaf zijn jeugdtijd in Meerveldhoven en zijn beginnende schildertijd. Ook mocht ik een van zijn werken uit de Nieuw Guineatijd exposeren. Verleden jaar nog gaf hij zijn mening over enkele prenten die ik hem toonde. Veel sterke gewenst in de komende tijd. Het zal stiller worden in huis. Vriendelijke groeten, Jacq. Bijnen Dijkhei 5 5508 VT Veldhoven

Jacq. BijnenGeplaatst: 08-01-2022

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Willem Adams

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw