Overlijdensbericht Wilfred Vreeke

  • PZC Provinciale Zeeuwse Courant

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

En ineens is er het verdriet, zijn er de tranen, de pijn, de boosheid, de onmacht en die leegte. Het gemis is enorm, woorden van troost maken dat niet minder, het verzacht de pijn een beetje, en toch, ook wij wensen allen, die Wilfred lief hadden, heel veel sterkte om dit verlies te verwerken, met elkaar, in liefde en met alle mooie herinneringen aan Wilfred. "Een schitterend man is heen gegaan, en zal in ons hart blijven voort bestaan"

Ruud en Martine LafortGeplaatst: 17-03-2022
Afbeelding bij condoleancebericht

Wat een groot verdriet. Wat een groot verlies. Dit mooi mens is niet meer. Rust zacht Wilfred. Condoleances en heel veel sterkte voor de familie, alle vrienden en bekenden. Nick en Marleen van Raaij Lafort

Nick en Marleen van Raaij LafortGeplaatst: 21-03-2022

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Wilfred Vreeke

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw