Overlijdensbericht Rina Bogers-van 't Leengoed

  • BN DeStem

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Heel veel sterkte met dit grote verlies met het overlijden van Rina.

Rien en Bep KapiteinGeplaatst: 13-10-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Ad, kinderen kleinkinderen,heel veel sterkte met het grote verlies. Oud collega, Arno de Blaaij.

Arno de BlaaijGeplaatst: 14-10-2021
Afbeelding bij condoleancebericht

Lieve familie Bogers heel veel sterkte met dit grote verlies van je vrouw en jullie moeder. Ad het is heel lang geleden maar ik ben de buurvrouw van de Huygenstraat 95 in Hoogerheide en wij waren nog op jullie huwelijks feest. Heel veel sterkte voor de komende tijd ik weet dat het moeilijk wordt want Ad is 3 jaar geleden plotseling overleden. Groetjes Ella

Ella de Bruijn-DamGeplaatst: 16-10-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Rina Bogers-van 't Leengoed

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw