Overlijdensbericht Olf Bielefeld

  • Dagblad van het Noorden
  • Coevorden Huis aan Huis
  • Emmen Nu

Condoleanceberichten

Afbeelding bij condoleancebericht

Lieve Geertje, beste familie, Volledig verrast lazen we dat Olf is overleden. Dit voelt als een groot verlies voor onze vereniging. Jullie waren niet weg te denken in de wereld van muziek en present op elk evenement. We hebben samen veel muziek en plezier beleefd. Samen naar Praag, samen op of naar concours. Vaste bezoekers op onze concerten. Wat zijn jullie vaak welkom geheten. Olf was een man met een hart voor muziek een deskundige, maar ook iemand die de discussie niet uit de weg ging. Hij had maar 1 doel: promoten van de amateurmuziek. Als concours commissaris leidde hij veel grote concoursen, meer dan 15 jaar was hij bij ons in het muziekcentrum in Enschede het gezicht. Olf we gaan je missen. Dank voor alles. Geertje en familie gecondoleerd, namens heel Excelsior Losser en heel veel sterkte gewenst. Excelsior Losser is in rouw. Namens ons allen. Henri Brookhuis.

Muziekvereniging Excelsior LosserGeplaatst: 27-12-2021

Plaats zelf een condoleancebericht

Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies een afbeelding uit onze . Of kies een

Levensverhalen

Er zijn nog geen levensverhalen beschikbaar voor Olf Bielefeld

Zelf een levensverhaal aanmaken

Wanneer u een levensverhaal wilt aanmaken, verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Foto's & Video's

Plaats zelf een YouTube-video

Er wordt getoetst of de inhoud van uw video voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Uw video wordt pas zichtbaar wanneer deze door het team van Mensenlinq.nl is goedgekeurd. Let op! Deze video is voor iederen te zien op Mensenlinq.nl

Plaats zelf een foto

Er wordt getoetst of de inhoud van uw foto voeldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen.

Kies één of meerdere afbeeldingen van uw